Vellykket musical på Aalestrup Skole

Eleverne i 3. klasse på Aalestrup Skole har opført musicalen "Bølle Bob".

AALESTRUP: De seneste tre uger har en gruppe elever arbejdet ihærdigt med musicalen “Bølle-Bob” på Aalestrup Skole og SFO.
Det er elever i 3. klasse der har fortolket stykket.

Eleverne har selv tegnet, fundet, malet og bygget kulisser og rekvisitter, fortæller lærer Mette Møller, og de har også selv styret lys og lyd.
De har øvet i dansk, historie, musik og engelsktimer. I håndværk og designtimerne har de fundet kostumer og bygget kulisser.
Mandag og tirsdag formiddag i sidste uge viste eleverne forestillingen for alle skolens elever, og tirsdag aften kulminerede det hårde arbejde i en forestilling for forældre, onkler, bedsteforældre og søskende.
Forældre og søskende havde lavet sammenskudsgilde og hele årgangen spiste sammen.

-Vi er en flok trætte, men meget stolte voksne omkring ungerne her efter, men dagen efter, da oprydningen skulle stå sin prøve ovenpå en lang dag klarede de det igen til perfektion og i godt tempo, siger Mette Møller.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!