Knaberfesten er ved at være “på skinner”

Også i år vil de tidligere Knaberregenter være i front i Knaberoptoget Pinsedag.

AALESTRUP: Siden efteråret har komiteen for Knaberfesten i Aalestrup været samlet mange gange. Mange timer er lagt i arbejdet med at genoplive de gamle traditioner, men nye er også på programmet i år.
Det regerende Knaberpar, Jørgen Østergaard og Jasmin Vinther, indkalder til møderne, og komiteen mødes samlet eller i udvalg for at få tingene på plads, og få samling på alle de hjælpere, der skal få Knaberfesten til at lykkes på den bedste måde.
Komiteen består ud over Knaberparret af Torben Halkjær, Lars T. Jensen, Frederikke Nielsen, Sidsel Strøm Andersen, Janne Worm, Anne-Marie Sørensen, Hanne Ebdrup, Rosa Nørskov, Poul Pedersen, Hanne Monrad, Henning Als og Morten Nielsen.

-Alle i komiteen har arbejdet på højtryk for at lave en fantastisk Knaberfest, siger formanden for Knaberkomiteen, tømrermester Torben Halkjær.


I år må man dog undvære Knaberrevyen, som er blevet udsat til efteråret, men ellers er det de gode traditionelle aktiviteter, der er på programmet.

De første to arrangementer, kirkekoncert og banko, er allerede afviklet, og om kort tid forsætter Knaberfesten for fuld udblæsning.
Vesthimmerlands Avis udsender i næste uge Knaberposten – med det omfattende program, aktiviteter og omtale af alle de spændende arrangementer, der i år bliver afviklet i uge 20 fra mandag, 13. maj til mandag, 20. maj.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!