Himmerlands Tryk

Vesthimmerlands Avis fremstiller også en bred vifte af tryksager samt indoor/outdoor reklame under navnet Himmerlands Tryk. Vi klarer små som store opgaver – og i et oplag, der passer til lige netop dit behov.

Vores dygtige grafiker Anette har mange års erfaring og fungerer som din kreative sparringspartner, hvad enten der er tale om brochurer, foldere, visitkort, festsange, plakater m.m. Vi hjælper dig også gerne med storformatprint, bøger, roll-ups, bannere eller beachflag osv.

Ring gerne på tlf. 98 64 12 55 eller send en mail til post@himmerlandstryk.dk og få et uforpligtende tilbud på din næste tryksag!

Du finder vores team lige hér!

Har du spørgsmål vedrørende tryksagsfremstilling m.m., er du også velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.
BEMÆRK: Ønsker du at sende filer til os, skal du benytte ovenstående e-mail!

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!