Efterforskning af Getama brand afsluttet

Sådan så det ud, da Getama brændte fredag, 9. februar. Foto Falck Aalestrup / Facebook.

Det var en kortslutning i el installationer i produktionshallen, der forårsagede den voldsomme brand på Getama i Gedsted en meget tidlig fredag morgen 9. februar.

Branden raserede på kun få timer hele produktionshallen og administrationsbygningen og efterlod fabrikken forkrøblet med kun en enkelt funktionel bygning tilbage.

Efterfølgende har politiet undersøgt brandårsagen, der har været kendt i et stykke tid.

Nu har anklagemyndigheden vurderet politiets rapport og besluttet ikke at rejse tiltale mod nogen for at have ansvaret for branden.

Det er rutine i mange brande, hvor man ikke umiddelbart kender årsagen.

-Sagen er nu afsluttet. Der er ikke noget mistænkeligt, og anklagemyndigheden har lukket den, siger politikommissær Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!