Asfaltarbejde i tre uger ved Møldrup

På den anden side af vejarbejdet venter en bedre kørebane. (Foto: Vejdirektoratet)

MØLDRUP: Fra i dag onsdag og tre uger frem lægger Vejdirektoratet ny asfalt på en fire kilometer lang strækning på Hovedvej 13 ved Møldrup.

I to dage affræses den gamle asfalt og derefter lægges ny belægning som så til sidst påføres nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. 

Bortset fra de første to dages fræsearbejde bliver arbejdet udført i aften- og nattetimerne. Det sker på hverdage i tidsrummet fra kl. 18 til 6.

I aften- og nattetimerne vil personbiltrafikken blive afviklet via en omkørsel på Søndergade/Gl. Aalborgvej, mens lastvogne skal omkring Skivevej/Løgstørvej.

I dagtimerne er strækningen åben for trafik som normalt, men med nedsat hastighed i situationer, hvor man skal køre på fræset overflade eller ved manglende striber.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!