Fremgang i SuperBrugsen i Aalestrup

Uddeler Steen Thimm og formand for Butiksrådet, Anders Liltorp, glæder sig over, at der er fremgang i SuperBrugsen i Aalestrup.

AALESTRUP: 1. april 2023 fik SuperBrugsen i Aalestrup ny uddeler og kun 14 dage efter fik uddeler Steen Thimm sin første store udfordring med det planlagte årsmøde.
Nu et år efter, er han bedre ”klædt på” med hensyn til dagligdagen i SuperBrugsen i Aalestrup.
I lørdags blevet årsmødet 2024 holdt i kantinen på Aalestrup Realskole. 30 medlemmer var mødt for at høre nyt fra den lokale ”brugs”.
Formanden for butiksrådet, Anders Liltorp, aflagde beretning og kom bl. a. ind på Steen Thimms første tid, med nogle udfordringer der skulle løses og ryddes op i.

-Det har han løst på bedste vis, sagde Anders Liltorp. Butikken står i dag pæn og skarp. Vi er rigtig glade for, at du er tiltrådt, Steen, og samarbejdet med bestyrelsen fungerer upåklageligt.

Selvom Coop og SuperBrugserne er pressede og mange mister omsætning – går vi den anden vej i Aalestrup med en stigende omsætning. Det er vi selvfølgelig glade for, og det skyldes i høj grad det dygtige personale, der med Steen Thimm i spidsen, altid yder en smilende og super god service.

-Samtidig har vi en fantastisk slagter- og delikatesseafdeling med lækkert kød, lækre retter, sandwich, smørrebrød og meget andet. Det er værdsat af vore kunder, og afdelingen får stor ros. Det er i høj grad med til at øge omsætningen, sagde formanden.
Anders Liltorp sagde videre: SuperBrugsen sætter en ære i at være lokalforankret og støtter op om de lokale foreninger i løbet af året, med penge, præmier til banko og lign. Der kan vi gøre en forskel.

Anders Liltorp omtalte også kort, hvad der sker på landsplan:
-I sidste uge blev det offentliggjort, at OK skyder penge i Coop og får en betydelig indflydelse på den fremtidige drift. Planerne om, at Kvickly og SuperBrugsen skulle skifte navn til Coop, er allerede sløjfet og det bliver spændende at se, hvordan det nye samarbejde forløber. – en ting er sikker, Coop kan ikke holde til de massive underskud, der har været de sidste par år – der skal ske noget nyt!’

Fra bestyrelsens og min side ser vi lyst på fremtiden og samarbejdet og håber alle fortsat vil støtte op om vores dejlige SuperBrugs, sluttede Anders Liltorp sin beretning.

Dagligdagen
Uddeler Steen Thimm fortalte om dagligdagen i SuperBrugsen i Aalestrup. Om de ændringer der er sket i butikken og blandt personalet.

Vi har skiftet en del ud, men det nye hold fungerer rigtig fint. Vi har en god rytme som gør vores arbejdsdag nemmere.

Der skal også lyde et velkommen til Per B. Mortensen – ”Vin Per”, som blev ansat 1. februar til at stå for vinafdelingen og forefaldende arbejde. Det er dejligt, at der bliver sat mere gang i vinafdelingen – og at få Per ”hjem” igen, så kunderne ikke skal køre til Aars.

Butikken er kommet godt fra land i de første måneder af året, i forhold til 2023, sagde Steen Thimm. Der er planer om flere tiltag i løbet af året, bl. a. scan-selv- kasser, som alle kan bruge. Det ser vi mere og mere også der er vi med – men vi vil stadig have almindelige kasser.

Butiksrådet
Kjeld Sørensen, Maria Juul- Nyholm og Poul Monrad var på valg til Butiksrådet. Alle tre blev genvalgt. De øvrige i Butiksrådet er Anders Liltorp, Anette Andersen, Vagn Kramer og Jette Sørensen, der er personalerepræsentant.
Årsmødet blev afviklet lørdag formiddag og blev indledt med en lækker brunch fra slagterafdelingen.
Alle fik en pose med øl, vin og kaffe med hjem.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!