Velgørenhed og god musik i Aalestrup

Bandet "Aftenmusik med Venner" består af fra venstre: Mette Dam, Børge Lunde-Christensen, Søren Jakobsen, Ejner Noe, Brian Svendsen og Lars Refsgaard.

Koncert 25. oktober hos Fjelsø A/S med fri entré

AALESTRUP: Valgplakaterne har fået konkurrence på vejene i og omkring Aalestrup.
Foreningen Carpe Diems plakater er for alle og for den velgørenhedskoncert, de har stablet på benene tirsdag, 25. oktober.

Til lejligheden har de to hovedkræfter bag “Aftenmusik ved åen”, Ejner Noe og Lars Refsgaard, samlet superbandet “Aftenmusik med Venner” og fået selskab af Mette Dam, Børge Lunde-Christensen, Søren Jakobsen og Brian Svendsen.
De vil i et par timer underholde med et bredt udvalg af familiære danske sange, som de fleste kan synge med på.

TV-2s “Kys det nu” og evigt-gåsehuds-frembringende “Man binder os på mund og hånd” bliver to af sangene, og Ejner Noe vil helst ikke løfte sløret for flere.

– Der er noget til alle, og det bliver i samme stil som til “Aftensang ved åen”. Der kommer nogle historier, og der bliver plads til at vi joker lidt med hinanden. Vi har musik af Lars Lilholt, Johnny Madsen og Allan Olsen med, og der kommer altid et Beatles nummer, siger Ejner Noe.

Koncerten holdes i virksomheden Fjelsøs produktionslokaler, og der er fri entre.

Den velgørende del kommer ved salg af drikkevarer og, håber Poul Erik Jensen, en masse nye medlemmer i Carpe Diem.

– Jeg er altid jubel-optimist og håber, at der kommer 500. Vi har sat stole op til 300. Kan vi få 50-100 nye medlemmer vil det gøre en kæmpe forskel. Jeg håber, vi kommer over 300 medlemmer i at, så dem, der vil donere penge til os, ikke skal betale skat af beløbet. Det kan gøre en stor forskel for hvem, der vil donere og de penge, vi har til rådighed for at hjælpe udsatte børn og unge, siger formanden for Carpe Diem.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!