Ulbjerg garanterer masser af mudder lørdag

Mudderkidz løbet i Ulbjerg er blevet en kæmpe succes og holdes for 9. gang på lørdag - hvor de 6 - 14 årige deltagere er garanteret at blive rigtig godt mudret til.

Børne-løbet ’Mudderkidz’ finder sted nu på lørdag for 9. gang, og Ulbjerg Gymnastikforening, der arrangerer dette løb for alle børn, der må blive møghamrende beskidte, glæder sig ekstra meget til i år, fordi der er fundet en ny og spændende lokation til mudderløbet.

”Vi har de tidligere år afviklet ’Mudderkidz’ på Camping Ulbjerg med stor succes, men selvom campingpladsen lukkede for snart 2 år siden, var vi sidste år heldige fortsat at kunne benytte området til Mudderkidz. I år har vi fundet et nyt spændende naturområde langs fjorden, da Spejderklinten mellem Ulbjerg og Sundstrup har de allerbedste forudsætninger for endnu en gang at få succes med ’Mudderkidz’. Spejderklinten er ejet af De Grønne Pigespejdere, og dem har vi selvfølgelig været i kontakt med for at få lavet en aftale omkring afvikling af ’Mudderkidz’ på deres skønne område, siger Christina Ambrosius, der er formand for Ulbjerg Gymnastikforening.

”Mudderkidz har de tidligere år været en kæmpe succes, og derfor glæder vi os rigtig meget til endnu en gang at udfordre børn i alderen 6-14 år med mange spændende og udfordrende forhindringer, der skal forceres på den nye løberute rundt omkring på Spejderklintens skønne område,” udtaler Torben Kjølhede fra Ulbjerg Gymnastikforening. Sammen med Mikkel Frederiksen er Torben Kjølhede dem, der udtænker forhindringerne til den nye løberute, og de bygger sammen med en del andre stærke mænd forhindringsbanen aftenen forinden. ”Der er selvfølgelig de velkendte favoritter, som alle børnene er vilde med – nemlig den store muddercontainer, brandbilen og de 2 biler, der skal forceres, men der er selvfølgelig også overraskelser på programmet i år – men det forbliver en hemmelighed, indtil løbet skydes i gang!”

Ruten er på knap 2,5 kilometer med indlagte forhindringer, der skal forceres med masser af mudder og vand. De 10-14 årige løber ruten 2 gange, mens de yngste på 6-9 år nøjes med at løbe ruten en enkelt omgang.

”Konceptet for ’Mudderkidz’-løbet er det samme som de tidligere år – det drejer sig først og fremmest om at have det rigtig sjovt sammen med andre, og her er vand og masser af mudder altså bare altid et sikkert hit, fortæller Christina Ambrosius, der sammen med resten af Ulbjerg gymnastikforening og de mange frivillige hjælpere, glæder sig til at give alle de seje ’Mudderkidz’-børn en fantastisk mudret oplevelse!

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!