To rigtig store øl til alle i Aalestrup

600 deltagere til Bierfest i Aalestrup havde lørdag aften en god fest. (Foto: Lars Bisgaard).

AALESTRUP: Stemningen var igen i top til Bierfest i Aalestrup lørdag aften, hvor de 600 gæster fik drukket 1200 liter øl og altså allesammen fik et par at de helt store “fad-biers” hver.
Det er fjerde gang Idrætsforeningen Kvik/Aalestrup holder bierfest i samarbejde med Aalestrup Idrætscenter, og Lars Bisgaard fra festudvalget var meget tilfreds.

-Det var en supergod fest. Der er altid god stemning og folk er tilpasse. Publikum er lige fra ung til gammel, og alle har en fest. Det kører bare, og der var ikke noget, vi kan pege fingre af, siger Lars Bisgaard.

Håber på helt udsolgt
Centerleder Sune Sørensen vil gerne pege fingre, og han peger på et godt samarbejde og især på de 10 frivillige fra Kvik/Aalestrups U14 hold, der var med til at rydde op.

-Det er jo fjerde gang, og vi er blevet klogere på, hvad vi lige skal gøre, der virker, så det bliver så nemt som muligt. Drengene fra ungdomsholdet gjorde det supergodt, så vi hurtigt fik fejet udenfor og ryddet op i hallen, så den kunne være klar igen, siger Sune Sørensen.
Overskuddet fra Bierfesten i Aalestrup går til klubkassen i Kvik/Aalestrup.
Hvor stort det bliver, er der ikke overblik over endnu.

-Det giver et godt overskud, som bliver brugt til det videre arbejde i klubben. Det kan være alt fra bolde og net til vedligehold af baner og en fodboldlejr for holdene, siger Lars Bisgaard, der lover bierfest igen i 2025.
Datoen bliver 1. marts, og alle syv i festudvalget er klar til igen at arrangere fest.

-Næste år håber vi på helt udsolgt. Der er jo plads til 700, så vi håber de 600 i år fortæller andre, hvor god en fest vi havde, så vi får solgt de sidste 100 billetter i 2025, siger Lars Bisgaard.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!