Ny lokal kunstner i Galleri Aalestrup

Lina Poulsen, Aalestrup, udstiller sine malerier i Galleri Aalestrup.

AALESTRUP: Vejret gav et strejf af forår, da Galleri Aalestrup åbnede sin forårsudstilling lørdag formiddag.
Indenfor var der varmt og dejligt og mange, såvel udstillere som gæster, var mødt frem til denne hyggelige formiddag med fernisering og møde med nye kunstnere, som havde fundet vej til det hyggelige galleri på Torvet i Aalestrup.
Formanden Ole Bundgaard kunne denne gang byde velkommen til tre nye udstillere, som udover den lokale kunstner, Lina Poulsen, Aalestrup, var Alice Karup Kops, Lystrup og Bente M. Korsgaard, Aars. Alle tre udstiller malerier.
Kunstneren og gæsterne blev, som traditionen byder, når der er ny udstilling, budt på kaffe– og kagebord og en god snak om kunst i mange variationer.

Travl weekend
Udover ferniseringen i Aalestrup havde galleriets tilknyttede kunstnere en meget travl weekend. Denne lørdag måtte udstillere og gæster undvære den allestedsnærværende multikunstner Poul Spanggaard. Han havde en stand på Outletmessen i Aars, som har har deltaget på i mange år.
Og umiddelbart efter ferniseringen i Galleri Aalestrup, drog mange af de faste kunstnere til Dr. Ingridhallerne i Farsø, hvor der søndag var et stort arrangement i forbindelse med Kulturugen. Galleriet i Aalestrup og Gedsted Kunstforening var inviteret til at lave en udstilling denne søndag.
Eventen i Farsø havde som tema “Kultur & Kongelige” – så det var en søndag for royallister, som udover mange temaudstillinger, bl. a. fra Jagthytten i Trend, også omfattede en kagekonkurrence for børn, hvor Rosa Kildahl skulle udvælge de bedste kager. Vesthimmerlands Biblioteker havde sørget for børneteater, og indrettet en stor hal med aktiviteter for aktive og kreative børn.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!