Kunsten udfolder sig i Galleri Aalestrup

En af de nye kunstnere i Galleri Aalestrup, Alice Karup Kops, udstiller bl.a. malerier.

AALESTRUP: Galleri Aalestrup deltager i Kulturugen AHA i Vesthimmerland i den kommende uge.
To af galleriets tilknyttede kunstnere tilbyder, at man kan komme indenfor i galleriet og forsøge sig ud i malerkunsten.
Det er Kirsten Jensen og Poul Spanggaard der foreslår, at man finder sin indre kunstner frem og møder op i galleriet, tirsdag, 5. marts. Arrangementet bliver en del af Vesthimmerlands Kulturuge.
De to kunstnere vil komme med gode ideer og fif til, hvordan et maleri bliver til.
Men allerede på lørdag bliver kulturugen slået i gang i galleriet med fernisering på en ny forårsudstilling.

Galleriet byder på mange flotte stande. Som tidligere er der et bredt udsnit af forskellige kunstarter. Malerkunsten fylder mest sammen med keramik, der også er flot præsenteret i galleriet. Desuden er der stande med strik, glaskunst, smykker og meget andet.
Nye kunstnere
Til denne udstilling er der også nye kunstnere, blandt andre Alice Karup Kops fra Lystrup. Alice Karup Kops er uddannet på Aarhus Kunstakademi og har i flere år arbejdet seriøst med kunst. Hun har i tidens løb bevæget sig indenfor flere forskellige genre – keramik, bronzestøbning og maleri. Maleriet er dog det der har fanget hendes interesse mest, og det medie hun foretrækker, at udtrykke sig med og fordybe sig i.

– Vi glæder os til at præsentere den nye udstilling. Det er altid dejligt, når vi kan byde foråret velkommen med ”gamle” og ”nye” kunstnere, siger formanden for galleriet, Ole Bundgaard.
Ole Bundgaard håber, at mange vil lægge vejen omkring Store Torv i Aalestrup på lørdag til ferniseringen, hvor der som sædvanlig vil være kaffe og kage til gæsterne.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!