Tirsdagscafeen åbner igen

Susanne Troelsgaard var vikarpræst i Aalestrup i 2022. Hun ses her sammen med Aalestrup Menighedsråd. Fra venstre. Anne-Marie Sørensen, Martin Haubro Jensen, Hans Jørgen Taankvist, Anette Sørensen og Per Bisgaard.

AALESTRUP: – 12. september åbner vores Tirsdagscafe igen dørene, siger Anne-Marie Sørensen, formand for Aalestrup Menighedsråd.
Og denne gang bliver det glædeligt gensyn, idet cafeen får besøg af Susanne Troelsgaard.
Susanne Troelsgaard var vikarpræst i Aalestrup Kirke i foråret 2022, mens sognepræst Niels Peter Sørensen var udsendt. Hun er 68 år og har en uddannelse som cand. theol. fra Aarhus Universitet.
Susanne Troelsgaard taler over emnet ”Hospicepræsten – et arbejde på livets kant”.
Susanne Troelsgaard vil fortælle om sit arbejde på Hospice Limfjord ved Skive. Det var en 50 pct. stilling, så samtidig med arbejdet på hospice, havde hun embede ved kirker omkring Skive.
Hendes udgangspunkt er, at det ikke kun er i de smukke gamle kirker, vi skal være kirke, men også ude på gader og stræder, og rundt om i hjemmene. Kort sagt alle steder, hvor vi møder hinanden, præst og menighed,menneske og menneske imellem.

-Alle er velkommen og vi begynder som sædvanlig med kaffe og rundstykker – menneske og menneske imellem, siger Anne-Marie Sørensen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!