Spejder-jul med mange aktiviteter i Aalestrup

Spejderhuset ved Rolighedsvej i Aalestrup dannede ramme om KFUM Spejdernes juleaktiviteter.

AALESTRUP: KFUM Spejderne i Aalestrup er gået på en velfortjent juleferie, men først efter at have julet igennem i de enkelte enheder – både ude og inde.

I november mødtes ulve og spejdere til “Ulvenat” i Spejderhuset.

Om lørdagen var der stjerneløb i og omkring Spejderskoven, og her blev spejderne udfordret i det, de har lært, f. eks. morsekoder, knob og samarbejde.

“Ulvenatten” er en tradition, som børnene ser frem til, og hvor alting ellers skal gå så stærkt, er det rart at kunne trække stikket og fordybe sig i spejderarbejdet – også for lederne.

Næste aktivitet var juledekorationsdagen, hvor bæver/ulve og spejdere havde inviteret bedsteforældre/ tanter/forældre eller andre reserver på besøg i Spejderhuset. Også her var der løb med poster, hvor man ved at løse opgaver i fællesskab vandt lys, mos, kogler, søm og andet til juledekorationer – og så gik det løs med ler og gran.

Sidst i november blev juletræet sat på fod og pyntet, mens der var konkurrence om, hvem der kunne lave den længste guirlande.

4. december var der juleafslutning med enhedssange, julesange, julehistorie, besøg af manden med det store hvide skæg og æbleskiver til alle, både børn og indbudte forældre.

– Og således nåede KFUM Spejderne i mål med år 2023, men allerede 6. januar 2024 tager vi fat på det nye år med indsamling af dryssende juletræer, fortæller Anne-Marie Sørensen fra Ole Torps gruppe i Aalestrup.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!