Simested Kro åbner igen torsdag

Hotel Simested Kro åbner for gæster igen på torsdag.

SIMESTED: Bevillingerne er på plads, personalet er hyret, forsyningerne er købt ind og torsdag 22. juni slåes dørene til Hotel Simested Kro op igen.


Efter nogle måneders tilløb har den nye ejer Michael Krogstrup fået styr på det hele, der mangler lige en enkelt løs ende eller to, men nu er han og personalet klar til at modtaget gæster.

-Vi kommer til at slå an på maden, og er der nogen, som har lyst til at arbejde i køkkenet, kan jeg godt bruge lidt køkkenpersonale. Vi har længe savnet at kunne tilbyde vores populære torsdagsret stegt flæsk og persillesovs, den kommer til at køre hver torsdag, og så har vi opdateret vores menukort med nye og spændende retter, så vi har en varieret og frisk menu, siger Michael Krogstrup.


Der er også planer om lørdagsbal og til oktober er der igen “Reunionfest” på kroen.
Læs mere i Vesthimmerlands Avis.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Kommentar
Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!