Sct. Hans aften i Rosenparken

Sidste år var mange mødt op til en hyggelig aften – dog uden bål – til Sct. Hans i Rosenparken.

AALESTRUP: Bestyrelsen i Den Jydske Rosenpark kan i år love, at der bliver bål Sct. Hans aften på søndag, 23. juni.
Sidste år krydsede man fingre for at det kunne lade sig gøre – men på grund af det tørre vejr, besluttede man, at det var for udfordrende at tænde bål. Og man gennemførte aftenen – uden bål.
I år har bestyrelsen sikret sig, at bålet vil blive tændt ude på søen.
I Den Jydske Rosenpark har der været tradition for Sct. Hans fest gennem mange år. Engang var det byens spejdere, siden Lions Club, Aalestrup, der stod for arrangementet. Flere gange måtte man aflyse på grund af vejret, men for nogle år siden blev kravene skærpet. Der blev udstedt forbud mod at tænde ild så tæt på pavillonens stråtag.
Så Lions Club valgte at stoppe med den hyggelige tradition, indtil der måske igen blev mulighed for at gentage arrangementet, måske på en anden måde.
Programmet for aftenen, søndag, 23. juni, bliver med liveoptræden af sangduoen Jette & Heine fra Simested, og båltale ved skoleleder på Aalestrup Realskole, Dorte Albæk.
I år har bestyrelsen tænkt på de mindre børn. Arrangementet begynder om efermiddagen med hygge på græsplænen og et par timer senere tændes bålet.
I forbindelse med Sct. Hans aften vil bestyrelsen slå et slag for at få frivillige til at støtte op om arbejdet i rosenparken. Bl. a. er der mulighed for at tilmelde sig på en liste til ”Rosenparkens Venner”, hvor man kan tilbyde at give en hånd med ved praktisk arbejde eller hjælpe ved forskellige arrangementer.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!