Cykelsponsorløb for alle i Gedsted

Alle er klar til at cykle penge ind til Gedsted Skoles lejrskoleture.

GEDSTED: Som et nyt tiltag i forbindelse med Gedeskægsfesten i Gedsted blev der arrangeret cykelsponsorløb med deltagere i alle aldre.
Gedeskægskomiteen fik ideen til at arrangere cykelsponsorløb for både børn og voksne, og henvendte sig til Gedsted Skoles leder, Anne Mette Rasmussen, som også syntes det var en rigtig god ide. Den frivillige forældreforening på skolen fik opgaven, og sendte information ud til forældrene til alle elever på skolen og LBO i Gedsted.
Mange vendte tilbage, og da starten gik i anlægget ved Gedstedhallen torsdag eftermiddag, var det en broget flok, der stod klar med cykler, og cyklister med et nummer på maven eller ryggen, i alle størrelser.
Cykelrytterne skulle hver især skaffe en eller flere sponsorer, som skulle betale et fast beløb eller et beløb pr. omgang.
Turen varede én time og var på en halv kilometer – ruten gik gennem anlægget og festteltet.
Der var præmie til den der kørte flest runder i de fire klasser, som rytterne var inddelt i.
Overskuddet fra arrangementet går til skolens lejrskoleture.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!