Rigtig julehygge på herregården Hessel

I husets store køkken blev der bagt julesmåkager efter de gamle opskrifter.

HVALPSUND: Som en hyggelig tradition, arrangeres mange julemarkeder og julestuer rundt om på egnen, som optakt til den kommende højtid.

Et af de større og mest velbesøgte, er det hyggelige julemarked, som man kunne opleve på Herregården Hessel ved Hvalpsund lørdag og søndag.

Det er en totaloplevelse når man træder ind på den gamle gård. Lige fra gårdspladsen, hvor man kan kikke ind i stalde og værksteder, og indenfor i det gamle hyggelige stuehus. Her bliver man hensat til en helt anden tidsalder.

”Gammel Jul på Hessel” er en tilbagevendende begivenhed, som mange ser frem til. Bedsteforældre, børn og børnebørn fik en god oplevelse på turen rundt på den gamle herregård.

Læs mere i Vesthimmerlands Avis

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!