Gratis landskamp med kvinderne i Viborg

Er man hurtig, kan man stadig nå at nappe en gratis billet til at se landsholdet på Viborg stadion 5. december til kampen mod Island. Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk

VIBORG: Kvindelandsholdet kan med en sejr over Island den 5. december skrive historie og kvalificere sig til Nations League Finals, hvor der er OL-billetter på spil.
Det danske kvindelandshold har ikke været med til OL i 27 år, men OL-tørken kan snart være slut.
Kvindelandsholdet har vundet alle fire kampe i Nations League og kan spille sig meget tæt på OL 2024 med en sejr over Island hjemme på Viborg Stadion 5. december.
Landsholdets sponsor Forenet Kredit sørger for, at de danske fans kan komme gratis med til fodboldaften i Viborg.
Der er stadig omkring 500 ledige billetter, men langt de fleste sektioner er udsolgt, så vil man ind og se Harder & co., skal man nok være hurtig.

-Kvindelandsholdet har haft et stærkt 2023 med et flot VM og fire Nations League-sejre i jagten på OL. Det er fantastisk, at Forenet Kredit bruger deres partnerskab til at invitere hele det danske fodbold-fællesskab til kampen mod Island, hvor der venter en særlig oplevelse – forhåbentlig med mange fans på lægterne og et stort skridt tættere på OL, siger Jakob Høyer, konstitueret kommerciel direktør i DBU.


Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!