Revlingefesten gav stort overskud

28 modtagere af en donation fra Revlingefesten var samlet søndag formiddag i Møldrup. Til højre formanden for Revlingefesten 2023 Annebeth Rørbæk Nielsen.

MØLDRUP: Revlingefesten i Møldrup, der blev afviklet sidst i juli, præsterede igen i år et stort overskud.

Udover at gennemføre gode arrangementer for lokalbefolkningen, har Revlingefesten som formål at generere et overskud, som kan fordeles til lokale foreninger og initiativer. Dette har igen været muligt, fortæller Annebeth Nielsen, som var formand for dette års fest og siger:
Revlingefesten set i økonomisk perspektiv:

En uge, hvor vi overordnet set var heldige med det gode vejr. Særligt i forhold til de efterfølgende uger med storm.

En uge, hvor vi for alvor blev ramt af inflationen, for eksempel med hensyn til mad og drikkevare.

Mere bureaukrati i forbindelse med afvikling af sådan et arrangement, hvor myndighederne har behov for større forsikringer og generelt flere godkendelser/tegninger

Vi har dog fortsat mange sponsorer. Både sponsorer, som har været med i mange år, og nye firmaer. Dem er vi rigtig glade for.

28 fik donation
Til Revlingefesten 2023 blev der lavet et rekordstort overskud på over 307.000 kroner.

Vi har i komiteen besluttet at afsætte en større sum penge til den kommende Revlingefest, så der er mulighed for mere fornyelse og vedligehold. Desuden at det en usikker verden vi lever i og eftersom byfesten er af en meget stor størrelse efterhånden, er der brug for en større buffer, siger den afgående formand.

Derudover er der en forfordeling af overskuddet med et beløb til projektet for udvidelse af Møldrup Hallen på 150.000 kroner.
Det resterende beløb, er uddelt til 28 foreninger og initiativer med donationer i forskellig størrelsesorden.
Repræsentanter fra de mange donationsmodtagere var mødt op til kaffe og kage i Erhvervshuset Revlingen søndag formiddag, hvor de fik tilsagn om et beløb.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!