Revlingefest i Møldrup for alle – store som små

Formanden for årets Revlingefest, Annebeth Rørbæk Nielsen, fik overdraget hvervet fra Jonas Hjort Nielsen efter festen i 2022.

I år bliver byfesten gennemført med pirat-tema

MØLDRUP: Revlingefesten i Møldrup bliver traditionen tro altid holdt i uge 30 og i år er ingen undtagelse.
Fra på søndag 23. juli går festlighederne i gang med et stort bankospil, og for hele ugen er der lagt et omfattende program.
Alle borgere i Møldrup og omegn ved, at det er en uge med aktiviteter for store og små.
Revlingeugen er en byfest (nok en af de længste af slagsen) med et meget alsidigt program med noget for enhver smag og interesse.
Sidste år markerede man 50 års jubilæet for Revlingefesten, som første gang blev afviklet i 1972, og dette tema gik igen i mange af festens aktiviteter. I år har komiteen valgt at temaet skal være ”Pirater”. Så det skal nok blive en spændende og festlig uge.
Programmet indeholder alle de kendte aktiviteter i forhold til tidligere, men Revlingekomiteen har også fundet på nye tiltag. Blandt andet er der nye sportsaktiviteter på programmet, og for de lidt ældre bliver der i år en seniorfest med god mad, underholdning og livemusik.
Et af de større arrangementer, er det populære traktortræk, som samler rigtig mange tilskuere fra et stort område. Sidste år kunne denne aktivitet samle 3.800 deltagere.
Tidligere blev festugen indledt med traktortræk, men for et par år siden flyttede man den til fredag, hvor man så efterfølgende har mulighed for at feste videre i ølteltet.
I løbet af ugen vil der også være mange kendte sportsaktiviteter, blandt andet fodbold, kroket, petanque, beachvolley, og for de lidt mindre hoppeborge og guldgravning.
Revlingefesten kulminerer lørdag aften med fællesspisning i hallen. Senere åbnes ballet, men forinden skal den nye ”Årets Borger” kåres. Sidste år var det Egon Elkjær, der modtog den fine ærestitel i Møldrup.
Det er Revlingekomiteen, med formanden Annebeth Rørbæk Nielsen i spidsen, der har haft det store arbejde med at sammensætte en spændende byfest for borgerne i Møldrup og omegn.
Overskuddet fra Revlingefesten bliver uddelt til byens foreninger efter ansøgning.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!