Revlingefest godt fra start i Møldrup

220 deltagere var mødt til Revlingefestens bankospil søndag eftermiddag i Møldrup Hallen.

MØLDRUP: Revlingefesten i Møldrup begyndte godt med et velbesøgt bankospil i Møldrup Hallen søndag eftermiddag.
220 deltagere fra Møldrup og omegn sad klar til at fylde pladerne og dyste om de mange gevinster i bankospillet.
Præmierne var alt fra et pund kaffe til 1500 kr. i kontanter.
Arrangørerne, Møldrup-Tostrup Idrætsforening, har været gode til at gøre opmærksom på bankospillet, og bestyrelsen var også godt tilfreds med fremmødet.

Sidste år var det første gang vi havde bankospil separat på programmet, hvor det før har ligget samtidig med andre aktiviteter, og det blev en god start på Revlingefesten, så det skulle naturligvis gentages i år, siger formanden for Revlingefesten, Annebeth Rørbæk Nielsen, Møldrup.
Søndag eftermiddag, da de mange spilleglade mennesker var samlet i Møldrup Hallen, silede regnen ned.

Det er helt perfekt, sagde formanden, men mandag morgen må solen gerne skinne igen, så det bliver en festuge med godt vejr til de mange udendørs aktiviteter.
Hele ugen er i øvrigt spækket med aktiviteter. Fredag og lørdag er højdepunkterne. Der bliver traktortræk og DJ fredag, og lørdag er der gang i festen fra tidlig morgen til tidlig nat, når der bl. a. skal være Mørkedaleløb, hestevognskørsel, Revlingebal og kåring af “Årets Borger”.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!