Prinsens fest kæmpestort for Signe fra Gedsted

Signe Grostøl Sørensen inden festen på Christiansborg Slot.

GEDSTED: Lige siden hun var så heldig at skulle med, havde Signe Grostøl Sørensen glædet sig meget til Prins Christians 18-års fødselsdagsfest.

Kjolen var blevet fundet og matchet med sko og håndtaske, og søndag oprandt dagen endelig.
Det blev en endnu større oplevelse, at hun havde forventet.

– Man har forventninger, men kan ikke rigtig se det for sig, og så er det bare kæmpestort. At man allesammen kommer klædt i fint tøj og møder de kongelige på Christiansborg, hvor de sale, man gik i, er rigtig smukke. Det var meget stort og nok større, end jeg havde forventet, siger Signe Grostøl Sørensen.

Hun hilste og gav hånd til Dronningen, Kronprinseparret og dagens fødselar Prins Christian.

– Vi gik ind klokken 16, og så begyndte festen klokken 17. Først sad vi og spiste, og så var der taler. Det var lidt som en fødselsdags med familien men naturligvis meget større, siger Signe Grostøl Sørensen.

Der var ingen mobiler eller albuer på bordene til middagen, to af de få regler, som gæsterne var blevet indskærpede.
Middagen var en fiskeret med jordskokker til forret, farseret Gråsten unghane med sæsonens grøntsager til hovedret og en dessert med ferskner fra Fredensborg til dessert.

– Det smagte godt, er vurderingen fra Signe.

Alle gæsterne sad ved borde for otte, og selvom ingen kendte hinanden i forvejen, var det ikke vanskeligt at tale sammen.

– Den eneste, jeg kendte lidt, var ham fra Vesthimmerlands Kommune (Frederik Grønborg fra Tolstrup, red.). Man kom ligesom allesammen lidt med i samtalen. Vi snakkede om at være med til festen, og hvad vi lavede hver især, siger Signe Grostøl Sørensen.

Samtalen blev afbrudt af fine smukke taler, vurderer hun, og efter dem og middagen spillede Benjamin Hav i en time, inden festen sluttede.
Derefter gik turen hjem til Vesthimmerland med bus, hvor sædet kunne lægges ned, og festdeltagerne få noget søvn inden ankomst i Gedsted kl. 3-4 om natten.

– Det har været kæmpestort at være med og møde de kongelige. Det er måske den eneste gang i livet. Jeg tror, det betyder meget, at vi får lov til at være med til at fejre Prins Christian og se, han er ligesom os andre unge, siger Signe Grostøl Sørensen.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!