Overfald med baseballbat i Aalestrup

AALESTRUP: En større politistyrke og en ambulance rykkede tirsdag eftermiddag ud til Agerdiget i Aalestrup efter en anmeldelse om et overfald på en 31-årig kvinde.

Af anmeldelsen fremgik, at kvinden kunne være stukket i halsen, men politiet konstaterede, at kvinden havde pådraget sig en flænge i hovedet, og at der sandsynligvis var tale om et overfald med et baseballbat.

En 19-årig mand blev senere anholdt i Gedsted og kørt til Nordjyllands Politi i Hobro, sigtet for vold. Manden og kvinden kender hinanden, men sagen var onsdag morgen ikke helt belyst.

Det har vist sig, at de to personers forklaringer ligger langt fra hinanden, og politiets jurist vurderede, at manden ikke skulle fremstilles i grundlovsforhør. Manden blev løsladt efter afhøringen, men er fortsat sigtet for vold.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!