15 nye rækkehuse skyder op i Aalestrup

AALESTRUP: Mange borgere har i den senere tid været interesseret i, hvad der sker på den tidligere Rema-grund ved Vestergade i Aalestrup.
Mange har undret sig over, at bygningerne for lang tid siden blev revet ned, ligesom nabohuset også blev fjernet fra grunden, og så skete der ikke så meget mere.
F or kort tid siden blev en enorm aktivitet sat igang på pladsen – med mange store maskiner og arbejdere, der i rekordfart fik gang i byggeriet.
Manden der står bag byggeriet er Jakob Røge, byggefirmaet Jakobi Ejendomme, der har adresse i Aalborg.
Firmaet blev etableret i 2016 og derefter er det gået stærkt. Jakob Røge har en vision om, at bygge moderne og komfortable rækkehuse i høj kvalitet.

– Mit motto er, at de boliger, jeg står for, er nogle som jeg selv gerne vil bo i, siger Jakob Røge. Jeg lægger stor vægt på design og funktionalitet, så vores boliger ikke kun er moderne og æstetisk tiltalende, men også er energieffektive.
Der er opført en række ejendomme i og omkring Aalborg, Rebild og i Jammerbugt kommune. Lige nu har han gang i byggerier i Aabybro og Vestbjerg.

For godt et år siden fik Jakob Røge øje på Aalestrup og en stor grund med en god beliggenhed, som passede fint med de boligtyper, som han tidligere havde opført. Og ikke mindst er beliggenheden tæt på skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder.
Han kom hurtig i gang med at planere grunden og købte nabohuset, for at få dem fornødne plads.

Men så gik det lidt i stå. Igennem længere tid ventede han på de fornødne byggetilladelser, men endelig kom tilladelserne og så gik byggeriet hurtigt i gang.
Det er 15 boliger, rækkehuse på 85 kvm. og 95 kvm fordelt på tre bygninger, som er lejeboliger. Der er til hver bolig, carport og skur.

– Det er ikke kun tiltænkt som seniorboliger, siger Jakob, selvom det selvfølgelig er meget relevant, men jeg håber det bliver et område med såvel unge som ældre. De fleste vil gerne bo et sted, hvor der er liv og samvær.

Der er stor opmærksomhed omkring byggeriet
– Allerede da vi fik sat skiltet op ved byggeriet, var der mange henvendelser, siger Jakob – så det lover godt !

Bygherren Jakob Røge, hyrer til hver opgave forskellige firmaer. Dog er Gjøl Tømrerfirma en fast del af byggerierne. I Jakobi Ejendomme er der udover direktøren selv, en bogholder og tre viceværter, som vil køre rundt til alle boligerne tre gange om ugen.

– Vi vil gerne give vores lejere en god service, siger Jakob, som oplyser at planen er, at boligerne på Vestergade skal stå klar til indflytning den 1. september 2024

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!