Aalestrup-aften med de Mylius og Diskotek Venus DJ Peter Christensen

To festlige og musikalske herrer, Peter Christensen og Jørgen de Mylius fortæller og spiller musik i Aalestrup, fredag, 8. marts.

AALESTRUP: Nu kan man glæde sig til et foredrag, som har fået titlen “100 År i Musikkens Tjeneste” med Jørgen de Mylius og den lokale DJ Peter Christensen, som mange på egnen har oplevet til fester, hvor han har optrådt med Diskotek Venus.
Både Jørgen de Mylius og Peter Christensen har oplevet rigtig meget gennem musikken. Det fortæller de om i foredraget.
Jørgen de Mylius og Peter Christensens interesse for musik kommer fra radioen. Jørgen de Mylius lyttede meget til Radio Luxembourg og Radio Merkur. Peter Christensen lyttede også meget til Radio Luxembourg og til radioprogrammer med Jørgen de Mylius.
Fest i Aalborg Zoo
Begge er musikgale helt ind til benet. Da de mødtes til en fest i Aalborg Zoo tilbage i 2009, havde de straks en masse at tale om… og de snakker stadig!
Det blev starten på både venskab og samarbejde. Da Eldorado CD Boksene skulle produceres, var det naturligt at inddrage Peter Christensen og trække på hans ekspertise og passion for den gode musik, som skulle udgives på Eldorado Boksene.
For eksempel er det Peter Christensen, som har renset og digitaliseret sin egen gamle singleplade So-Le-La med Debbie Cameron til brug på Eldorado Boks 7.
Desuden optræder de jævnligt sammen som DJ’s ved fester og events rundt om i landet. De har i de senere år trukket fuldt hus ved Folkemødet på Bornholm og “varmet op” for Smokie.

DR og Radio Viborg
Jørgen de Mylius og Peter Christensen har deres rødder solidt plantet i radiouniverset. Mylius hos det statslige DR med start i 1963 – Peter Christensen hos den kommercielle Radio Viborg med sin første udsendelse i 1985. Der var langt fra Radio Viborgs studie på Vesterbrogade 9 i Viborg og til Radiohuset på Rosenørns Allé i København. Men én ting havde Peter Christensen og Jørgen de Mylius tilfælles allerede dengang: Musikken!
Musik– og Teaterforeningen Membranen har fået en aftale i stand med de to musikalske herrer, som på Aalestrup Skole fredag, 8. marts fortæller om deres liv med musik. Som afslutning på aftenen kan man nyde de gode gamle evergreens, og der bliver mulighed for en dans til de gode melodier.
Man kan glæde sig til foredraget. Udover fortællingen om deres over “100 år i musikkens tjeneste”, kommer der også historiske genhør.
I forbindelse med tilrettelæggelsen af foredraget dukkede Peter Christensens debutudsendelse på Radio Viborg i 1985 pludselig op. Der er også klip fra et kassettebånd optaget på Simested Kro 2. januar 1987. Diverse klip med Jørgen de Mylius er naturligvis også en del af foredraget, herunder klip fra hans første “Top 20”- udsendelse i 1963.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!