Nyt ishus åbner i Simested

SIMESTED: Skærtorsdag åbner der en ny butik i udkanten af Simested.
Selvom det er en af de mindre slags, vil den sikkert blive et tilløbsstykke, da man her kan købe lækre isvafler.

Det er Ritva Westerholm og Per Larsen, der i nogle år har drevet ” Simested Gårdsalg”, som udvider forretningen med et ishus.

Sortimentet vil blive gammeldags isvafler med Kastberg Gourmet is i Frima kvalitetsvafler sammen med hjemmelavet guf, fortæller Ritva Westerholm.

Hvis vejret driller lidt, kan man nyde isen i et nyindrettet orangeri og ellers vil der blive opstillet bord-og bænkesæt med parasoller.

Iskiosken vil fungere som supplement til parrets gårdbutik ”Simested Gårdsalg” , hvor der gennem nogle år er blevet solgt kartofler samt jordbær og ærter om sommeren.

For at udvide butikken havde parret sidste sommer opsat en bod på Testrupvej overfor Rema, hvor man kunne købe friske varer døgnet rundt, men desværre måtte man erkende, at det ikke kunne lade sig gøre. Mange værdsætter sådan et tilbud, men desværre ikke alle. Såvel varer som penge blev stjålet, siger Ritva Westerholm, så nu er det kun på hjemadressen på Boldrupvej, man kan købe de friske varer.

Ritva og Per håber, at mange vil besøge deres butik, hvor man nu også kan få en dejlig isvaffel. Parret lover, at de vil komme med nye overraskelser både i ishuset og gårdbutikken i løbet af sommeren 2022.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!