Mange bød nye forpagtere velkommen

GEDSTED: Fredag eftermiddag havde de to nye forpagtere af Den Gamle Foderstof i Gedsted inviteret til reception for at fejre, at der nu er åbent for en ny sæson med is, og at man nu igen kan få noget lækkert mad i den hyggelige café på 1. sal.

Mange mødte op for at hilse på Henrik Lykke Wridt og Dan Sørensen, der overtog stedet ved årsskiftet, og udtrykte glæde over, at der nu igen var liv i den flotte bygning midt i Gedsted og gavebordet bugnede med blomster og vin fra gæsterne.

Henrik Lykke Wridt er udannet kok, men lige nu har han et malerfirma med adresse i Løvel , ligesom Dan Sørensen, der har beskæftiget sig med madlavning på mange forskellige måder igennem årene, vil være fuldtids i butikken, mens Henrik vil være til stede deltids.

Om kort tid vil de to dog rykke adressen til Gedsted.

Både Henrik og Dan glæder sig til at komme rigtig i gang med at sælge lækre oste fra Gedsted Mejeri og hjemmelavet is i butikken og lave lækre retter til caféen og samtidig vil de tilbyde mad ud af huset.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!