Rejsegilde for 16 boliger i Aalestrup foregik i strålende sol

Jan Øster, der skal flytte fra Lucernevangen til Vestergade, glæder sig til, at det nye byggeri bliver færdig. Det samme gør Mari-Ann Jürs Pedersen, der bliver leder af det samlede nye botilbud i Aalestrup.

Der bliver lavet en konkurrence om stedets fremtidige navn

AALESTRUP: Det ser kæmpe stort ud.
Det er det første indtryk Mari-Ann Jürs Pedersen, leder af botilbuddet i Aalestrup, får, når hun ser på det byggeri på Vestergade 27 i Aalestrup, der onsdag, 30. marts blev festligholdt med rejsegilde.
Samtidig glæder hun sig til, at det bliver færdigt, og de 16 beboere kan flytte ind.
Glæde er noget man mærker denne kolde martsdag i Aalestrup.
Mari-Ann Jürs Pedersen er langt fra alene om at glæde sig. De kommende beboere deltog ved rejsegildet, og det var tydeligt, at de også glædede sig. Nogle så meget, at de næsten afbrød talerne for at fortælle, at de glædede sig.

Festtalerne blev holdt fra en trappeafsats. Men håndværkerne havde knap nok tid til at deltage. De arbejdede lige til sidste sekund, inden talerne begyndte.

Læs mere i Vesthimmerlands Avis på onsdag!

Del
Vil du læse mere af
Torsten Hansen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Torsten Hansen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!