Nye læger fundet til praksis i Nørager

Der er nu fundet nye læger til klinikken i Sundhedshuset i Nørager, der overtager praksissen 1. april.

NØRAGER: Region Nordjylland modtog et ekstraordinært kort ophørsvarsel på en måned fra praktiserende læge Peter Aaquist og ejeren af Lægehuset i Nørager med virkning pr. 1. april i år.
Ejerne af Sundhedshuset gjorde en stor indsats for at finde en ny læge, men trods en del interesse og samtaler med forskellige læger måtte de for to uger siden overlade det til Region Nordjylland at finde nye læger.
Regionen iværksatte en hurtig annoncering af kapaciteten med tilhørende patienter, ligesom der blev tilført og annonceret en såkaldt 0-kapacitet – en lægepraksis uden tilhørende patienter – til lægedækningsområde Nørager.
Det er nu lykkedes at finde to læger, og det er Jens Majgaard og Negar Pourbordbari, som fra 1. april overtager og driver kapaciteterne, hvilket sikrer lægedækningen for de patienter, der er tilknyttet Lægehuset i Nørager.
De to læger bliver kompagnoner i en praksis, som de vil drive i Sundhedshuset i Nørager.
Klinikken havde pr. 5. marts 1.710 patienter, som nu igen kan komme til en lokal læge.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!