Hjerteløbere i Aalestrup bliver klædt sikkert på

Fire af de de aktive hjerteløbere i Aalestrup, fra venstre: Casper Pedersen, Gorm Dalbøge Lausen Bersan, Dorthe og Nikolaj Loft sammen med Line Møller fra Spar Nord.

AALESTRUP: Foreningen Hjerteliv i Aalestrup har fået en fin gave fra Spar Nord Fonden.
Onsdag i sidste uge fik de overrakt en donation på 9294 kr. til
indkøb af nye jakker, som sikrer, at man ikke fryser når man er på opgave, og at man bliver set i mørket.
Det var Line Møller, Fjelsø, som til daglig sidder i erhvervsafdelingen i Spar Nord i Aars, der overrakte beviset med det fine beløb.

Nye streamers
Foreningen har også fået fremstillet streamers, som kan klæbes på bilen eller lignende. Hvis man køber denne streamer støtter man Hjerteliv Aalestrup, og er medvirkende til at foreningen kan eksistere, og måske vokse.
Når der bliver ringet 112 og der kommer en melding om hjerteproblemer, kan alarmtjenesten kontakte hjerteløberne via en app, og så rykker hjerteløberne ud til patienterne og begynder den livreddende hjælp indenfor ca. tre minutter. Det er nemlig meget vigtigt at man får hjælpen sat i gang hurtigst muligt, så skader på hjertet, og ikke mindst hjernen, bliver så skånsom som muligt.
Hjerteløberne yder en frivillig tjeneste, som kan være altafgørende for om patienten overlever.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!