Fantastisk gymnastikopvisning i Ulbjerg i solskin

Ulbjerg Gymnastikforening kunne igen præstere en flot opvisning.

Ulbjerg: Ulbjerg Gymnastikforening kunne søndag d. 17. marts fejre en flot afslutning på denne sæson med en fantastisk og fornøjelig gymnastikopvisning i de vante rammer i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.
På en solbeskinnet søndag eftermiddag havde rigtig mange børn, forældre, bedsteforældre og andre interesserede valgt at tilbringe en eftermiddag på at se på masser af skøn gymnastik og man må sige, at de mange fremmødte virkelig fik noget at se på.
Hele otte af Ulbjerg Gymnastikforenings egne hold var på gulvet – og desuden havde foreningen inviteret to gæstehold, nemlig ’VGF Rytmedamer’ samt DGI Midtjyllands VGF Juniorhold.


Fælles indmarch
Opvisningen begyndte selvfølgelig med fælles indmarch med Dannebrog i spidsen, og med alle holdene på gulvet, bød formanden for Ulbjerg Gymnastikforening, Christina Ambrosius, de mange fremmødte velkommen.
På halgulvet i Ulbjerg fik tilskuerne først fornøjelsen af de alleryngste medlemmer af gymnastikforeningen, da ’Tumlerumle-holdet’ med deres forældre indtog gulvet med en køretur i hulahopringe, redskabsbane og sanglege, og herefter var det ’Hoppeloppeholdets’ tur til at vise deres kunnen med de skøre knogler-sangen, spring på redskabsbanen og masser af hop og spræl.
Derefter kom ’Krudtuglerne’ på gulvet med kongens efterfølger, enhjørning-sangen og de lavede masser af seje spring både forlæns og baglæns i form af saltoer, flik-flak og baglænssaltoer. Gymnasterne på ’Springfiduserne’ lavede flotte serier og sprang så fint på både air-track og i trampolin.
Foreningens nye hold, nemlig ’Rytmegymnastik for voksne’ var på gulvet med to serier, inden ’Zumba-holdet’ tog over.
Nu var det så ’Ulbjerg Juniorholdet’ på gulvet, og de viste nogle flotte rytmeserier med bl.a. bowlerhatte og de lavede de flotteste spring såsom overslag, vejrmøller, kraftspring, kraft salto, araber flik flak, tempo flik flak og saltoer i trampolinen med og uden skruer.
Første gæstehold ’VGF Rytmedamer’ kom fra Viborg Gymnastik Forening og de indtog gulvet med en boldserie, flotte grønne ’vinger’ og godt humør, inden de sluttede af til sangen ’Første dag’ med Benjamin Hav.
Sidste hold på gulvet var DGI Midtjyllands VGF Juniorhold, hvor hele seks af gymnastikforeningens egne gymnaster også går på, og de satte et forrygende flot og festligt punktum på dagen med flotte serier og de sejeste spring – både i trampolinen og på air-tracken med flik flak i lange baner.


Stort kagebord
Efter opvisningen kunne gymnastikforeningen præsentere Ulbjergs største og længste kagebord, da halgulvet blev indtaget af tilskuerne med deres medbragte kaffekurve.

-Det er en skøn måde at slutte en flot opvisningsdag af på, og både gymnaster og tilskuerne ser frem til denne afslutning, hvor man lige får snakket lidt sammen, inden man går hvert til sit, siger Christina Ambrosius.
For Ulbjerg Gymnastikforenings vedkommende er sæsonen ikke slut endnu, da foreningen starter tre sommerhold op i uge 14 – nemlig ’Sommer Spring – for børn’, ’Outdoor – Puls & Power’ samt ’Zumba, der starter op allerede i uge 13.
Sidst, men ikke mindst, så arrangerer Ulbjerg Gymnastikforening igen i år MudderKidz-børneløb lørdag 8. juni, hvor der er garanti for at alle børn bliver mudret godt og grundigt til.

-Så der er flere ting at glæde sig til her i løbet af foråret og sommeren, og så ser vi ellers frem til starten af september, hvor en ny gymnastiksæson starter op igen, siger en glad Christina Ambrosius.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!