Ny tribune i Klejtrup

Bestyrelsen for Klejtrup Kultur- & Multicenter glæder sig til den nye tribune.

KLEJTRUP: Efter sommerferien får tilskuerne i Klejtrup Hallen bedre plads til at se håndbold eller fodbold eller andet sport i hallen.

Inden sommerferien går entreprenør firmaet NCO Byg Aars i gang med at opsætte en tilskuertribune i enden af hallen, som bliver løftet op i luftet, så den kommer på højde med gulvet ved hovedindgangen og cafeteriaet. Der bliver lavet to døre, både fra hovedindgangen og cafeteriaet, således man har nem adgang til komme ud i hallen og stadig være tæt på cafeteriaet.

Der bliver plads til omkring 70-80 tilskuere på den 1,3 meter brede tribune, der fylder en hel endegavl, og hvor der vil blive sat café borde, så man kan nyde sin mad og drikkevarer mens man kigger ned på de aktiviteter der foregår på banen.

Der vil også blive lavet to døre til hhv. cafeteriaet og hovedindgangen.

– Vi håber på, at vi med dette kan skabe en bedre forbindelse mellem cafeteriaet og hallens gæster og brugere og at det også kan skabe en større oplevelse og nærhed for alle der kommer i hallen. Også for de forældre som hygger sig mens deres børn laver aktiviteter i hallen. At gå i gang med sådan et projekt er både en krævende og dyr opgave. Vi har derfor hyret Klejtrup virksomheden Complete-Solutions til at stå for arkitekttegningerne, rådgivning og myndighedstilladelserne, fordi efter de nye bygningsreglementer, er det simpelthen en nødvendighed at få professionelt hjælp, siger formand for Klejtrup Kultur- & Multicenter, Michael Nøhr.

Prisen på hele projektet er på 850.000 kroner. Viborg Kommune dækker halvdelen.

– Derudover har vi ansøgt Sparekassen Danmark Hobro Fonden, og de har givet 150.000 kr., og vi afventer svar fra nogle andre fonde. I alt betaler vi nok omkring 200.000 kroner fra Klejtrup Kultur- & Multicenter, siger Michael Nøhr.

Tribunen forventes færdig inden udgangen af august i tide tin indendørssæsonen.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!