Fodboldsæsonen er indledt i Hvam

Spillerne kan se frem til et træningsophold i Malaga

HVAM: Ofte har sneen stået højt, og de fleste gange har der været kulde og frostgrader når fodboldsæsonen indledes på Hvam Stadion sidst i januar og Kvik/Aalestrup Idrætsforenings senior herrehold tager fat med træningen igen.

Men da sæsonstarten gik lørdag eftermiddag var der forårsgrader og dejligt vejr for de spillere, der var mødt op til standerhejsning, præsentation af nye trænere og en gang let træning på banen.

Mads Hovaldt Holm fra fodboldudvalget indledte sæsonen, med en kort tale og velkomst til alle mand, samtidig med at Dannebrog blev hejst af ”Årets Kammerat”, Mathias Trangbæk.

– Vi har glædet os rigtig meget, så det håber vi, at i også har, sagde Mads Holm, som også bød velkommen til trænerteamet, der i år er Kim Christensen for førsteholdet. Træner for andet holdet er Per Høgh. Træner for tredjeholdet er Kristian Vester og for Serie 6 er det Niklas Høgh.

Efter et fællesfoto og en gang let træning mødtes alle i klubhuset til varm suppe og yderligere information om opstart og træningsophold, som igen i år går til Malaga.

– Vi ved alle, at det er opstarten, der er hård, sagde Mads Holm, men jeg ved også, at alle har glædet sig til at skulle tilbage på banen og spille fodbold. Derfor skal der knokles igennem her i opstarten. Det er vigtigt, at vi får fat i alle kammeraterne og får dem til træning, selvom det kan være koldt. Men vi har taget højde for vejret og booket kunststofbaner i Aars, hver mandag og torsdag indtil videre.

Igennem sidste sæson og de forrige år har vi fået meget hjælp fra frivillige,  og uden hjælpen ville det være svært at få klubben til at hænge sammen,  og have den klub vi har i dag. Så tusind tak for hjælpen. Vi håber I også vil hjælpe fremadrettet, sagde Mads Hovaldt Holm.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!