Ny skoleleder på Aalestrup Realskole

Aalestrup Realskole har fået ny leder, der tiltræder 1. august.

AALESTRUP: Bestyrelsen for Aalestrup Realskole har netop ansat en afløser som skoleleder, i stedet for Steen Thomsen, som ønsker at gå på pension.
-Et enigt ansættelsesudvalg har peget på og ansat Dorte Albæk, som har 10 års erfaring som skoleleder og har erfaring som afdelingsleder, udtaler bestyrelsesformand Tina Kilschow.

Dorte Albæk tiltræder på Aalestrup Realskole 1. august 2023, og vil fungere som øvrig leder frem til udgangen af august, hvor Steen Thomsen fratræder. Dorte og Steen har derved en måned sammen, hvor Steen vil gøre sit bedste for at forberede Dorte på sit fremtidige job som skoleleder på Aalestrup Realskole.
-Vi ser frem til samarbejdet med Dorte Albæk, og Dorte giver udtryk for at glæde sig til 1. august og starte samarbejdet med alle på Aalestrup Realskole og alle samarbejdspartnere, siger bestyrelsesforma
nden.

Dorte Albæk kommer fra en stilling som skoleleder på Norddjurs Friskole, hvor hun stoppede i april måned. Hun er kandidat i Statskundskab fra Aarhus Universitet.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!