Nomineret til Årets Butik

Uddeler Steen Timm.

AALESTRUP: SuperBrugsen i Aalestrup er blevet nomineret til årets butik i Distrikt 102, som omfatter et stort område fra Hobro, Silkeborg og vest på bl.a. Sunds, Ringkøbing, Holstebro og Herning.

– Vi er én ud af tre  butikker,  der er blevet nomineret i vores distrikt, siger uddeler Steen Timm, det er vi selv følgelig meget stolte af. Butikken indfrier KPI’er ( omsætning m.m.) og vækster på både top og bundlinje, samt trivslen i højsæde.

Nomineringen begrundes med ord som – særdeles høj lokal forankring og kundetilfredshed, hvilket afspejler sig i kundernes engagement.

SuperBrugsen i Aalestrup har altid været meget aktiv i det lokale liv – og kunderne sætter pris på de mange aktiviteter, der arrangeres i butikken og i området udendørs.

Det er uddeleren, et dygtigt personale og et aktivt butiksråd, der står for det gode arbejde.

– Vi er glade for at kunne  være med i det lokale arbejde, f.eks. åbnede vi vores frokoststue for at give kaffe og rundstykker til dem, der ryddede op efter nytår.

Coop holder den årlige Festival den 9. marts i Fredericia, her vil det blive offentliggjort hvilken butik der løber med prisen.

Tidligere uddeler tilbage
Per Bach Mortensen, som er tidligere mangeårige uddeler i SuperBrugsen i Aalestrup, har aldrig helt sluppet den lokale ”Brugs”.

De senere år har han været ”vinekspert” hos Kvickly i Aars. Dette job forlader han om kort tid for at starte som deltidsarbejder i vinafdelingen i SuperBrugsen i Aalestrup den 1. februar.

Himmerlandskød
Uddeler Steen Timm fortæller, at mange i de senere år har efterspurgt kød fra det lokale Himmerlandskød.

– Det har ikke tidligere været muligt at forhandle det  i SuperBrugsen i Aalestrup, men inden længe bliver der grønt lys for, at  få det populære kød i vores kølediske i slagterafdelingen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!