Musikkorps og Lise Baastrup til Aalestrup

Sangeren, skuespilleren og komikeren Lise Baastrup er i år solist ved Nytårskoncerten i Aalestrup.

AALESTRUP: Billetsalget er godt i gang til den traditionsrige Nytårskoncert, som i årgennemføres i Aalestrup Idrætscenter fredag, 12. januar.
Siden 2007 har de fire initiativtagere, Søren Bruun Sørensen, Dirk van Bolhuis, Lars Refsgaard og Per Bisgaard sørget for en festlig aften i selskab med Prinsens Musikkorps fra Skive. I de senere år har det været i samarbejde med Musik- og Teaterforeningen Membranen i Aalestrup.
Kun i 2021 og 2022 har der ikke været koncert. Nytårskoncerten i Aalestrup Idrætscenter måtte de to år aflyses på grund af Corona-nedlukning, men sidste år var der igen en forrygende flot koncert med entertaineren, sangeren, komponisten og meget mere, Martin Brygmann, og nu inviteres der igen til Nytårskoncert.


Ny dirigent
Alle 16 gange har koncerten været gennemført med en fremtrædende solist, eller flere solister, som alle har været håndplukket og fundet velegnede til at være i front for det velspillende orkester sammen med dirigenten – i flere år Renè Bjerregaard Nielsen. Sidste år var der dog en ny dirigent på podiet, Nicolaj Bøgelund. I år er det igen en ny mand der svinger taktstokken, nemlig skotske Russell Gray, som i 1998 blev udnævnt til musikalsk leder af Stavanger Brass Band (Norge).
Russell Gray er en stolt skotte og blev født nær Glasgow. Han blev kendt i brassband-verdenen som kornetvirtuos. I løbet af sine studieår var han medlem af det verdensberømte Black Dyke Band, og fortsatte med at nyde en årrække som hovedkornet i Leyland Band. Han har også produceret seks soloalbum, herunder to roste udgivelser med historisk kornetrepertoire fra den berømte Arban-samling af soloer og studier. Russell er en Yamaha-godkendt kunstner, og er meget efterspurgt som leder af workshops, klinikker og seminarer. Han leder også Yamahas stjernespækkede NEO Brass Ensemble og har optrådt med stor anerkendelse i Royal Albert Hall (London) og Symphony Hall (Birmingham) til Grieg Hall (Bergen), Stravinsky Hall (Montreux) og Sydney Opera House.

Spændende solist
Med den musikalske ”superwomen” Lise Baastrup, der er opvokset i Silkeborg, bliver der “lagt i kakkelovnen” til en underholdende og festlig koncert.
Lise Baastrup har mange talenter, og er kendt som både sanger, skuespiller og komiker. Hun er kendt fra mange TV-serier, blandt andet ”Rundt på gulvet” og som ”Hjørdis” i serien ”Rita”. Hun har også medvirket i flere revyer, blandt andet Cirkusrevyen. Hendes talent på en scene er unik.
Det velspillende musikkorps, har udover at ledsage musikken til sangene, også flere flotte numre på programmet.

-Vi håber naturligvis, at publikum igen i år vil møde talstærkt op til Nytårskoncerten i Aalestrup, siger Per Bisgaard, som i alle årene har været aftenens konferencier.
Der bliver lovet en aften med et flot, varieret program, med masser af komik og sang, og festlig musik spillet af Prinsens Musikkorps.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!