Minimalisme og sparetips fra Aalestrup-forfatter

Aalestrup forfatter Nanna Hyldgaard holder foredrag tirsdag 11. oktober.

RETTELSE: Datoen i Vesthimmerlands Avis’ artikel er forkert. Foredraget holdes tirsdag 11. oktober.

AALESTRUP: Forfatteren Nanna Hyldgaard vender hjem til Vesthimmerland med et spændende foredrag om at skrue ned for forbrugsræset og få tid og penge til det vigtige i livet.

Tirsdag, 11. oktober gæster Nanna Hyldgaard biblioteket i Farsø med et foredrag om at få mere ud af sin tid, sine penge og sit liv.

Nanna Hyldgaard, der er født i Aalestrup, har skrevet bestselleren “Lev for det halve” om at skrue ned for det unødvendige forbrug for at få tid og råd til det, der betyder allermest.
Sidste år udgav hun efterfølgeren “Rig på tid” om at arbejde og forbruge mindre.

Litteraturformidler ved Vesthimmerlands Biblioteker, Mette Drejer Jørgensen, glæder sig til at byde publikum indenfor til foredraget.

– I en tid med inflation og høje energipriser kan vi alle få glæde af Nanna Hyldgaards idéer om minimalisme og at spare på det, der i virkeligheden ikke betyder så meget for os. Men forfatterens foredrag og bøger handler om mere end bare sparetips. Det handler om at finde ud af, hvad der er vigtigt i livet, og bruge sin tid og sine penge på det, der betyder noget, siger Mette Drejer Jørgensen.

Nanna Hyldgaards bøger er baseret på personlige erfaringer, for familien har lagt deres liv om og lever for halvt så mange penge som før.

Uden at flytte og uden at savne noget. I foredraget fortæller hun om det stressede liv som mange børnefamilier kan nikke genkendende til.

Foredraget er fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd. Lige til at gå til, så man kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Samtidig deler Nanna Hyldgaard Hansen åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer undervejs i forløbet.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!