“Membranen” havde aktivt år i Aalestrup

Membranen har en aktiv formand, som også en aktiv aktør på scenen. Her ses Poul Hjul Andersen og Mette Rold i en sketch fra Knaberrevyen 2023.

AALESTRUP: Ved Musik- og Teaterforeningen Membranens generalforsamling i Galleri Aalestrup, sagde formanden, Poul Hjul Andersen:

-For at en forening har berettigelse, må den opfylde sin formålsparagraf. Så spørgsmålet er – gør Membranen det?
Hvis vi definerer Membranens formål, som er at være arrangør eller medarrangør af teater- og musikarrangementer af forskellig art for borgere i Aalestrup og omegn, så kan vi vist godt med god samvittighed sige, at det er opfyldt.
Siden sidste generalforsamling har vi produceret ikke bare én revy, men to. Der har været Nytårskoncert, musikarrangement i rosenparken , oprettelse af koret Himmerlyd, som også her i sommer har givet koncert i rosenparken.
Og vi ved allerede nu, at flere store teater– og musikarrangementer er på vej. I samarbejde med rosenparkens bestyrelse, er der igen er stort musikarrangement her i september. Vi opfører en musical i efteråret, Nytårskoncert til januar, og der kommer sikkert flere ting på plakaten, så det skal nok blive et godt år.
Poul Hjul Andersen sagde også, at der ikke har været voldsom kritik af disse arrangementer, men at det ikke skal afholde bestyrelsen fra at vurdere, om der er noget, der kan gøres bedre, og om der er noget, der skal laves om. Den slags vurderinger er altid lettest at gøre i medvind, sagde Poul Hjul Andersen, som forsatte med at tænke på fremtiden for foreningen. Hvor er vi om fem år, spurgte han.

-Det er nok ikke overraskende, at jeg antager at hovedparten af vort publikum er 50+. Så en opgave til en ny bestyrelse efter denne generalforening kan være, hvordan vi fornyer vort publikum? Kan vi formå at lave arrangementer i vort regi, der tiltrækker en noget yngre målgruppe?
Eller skal vi ”nøjes” med at servicere det segment, som vi kender – og som vi jo selv tilhører. Jeg mener, at det er et spørgsmål, som en bestyrelse skal have med i en strategiovervejelse.
Formanden sluttede med at rose personalet i biografen og på Knaberscenen for et godt samarbejde.

-Vi er begunstiget af, at have gode fysiske rammer, og en form for hjemmebane på Knaberscenen. Alle her indordner sig efter hinanden, så der er plads til os alle, sluttede Poul Hjul Andersen.
Herefter blev regnskabet gennemgået. Det viser en pæn kassebeholdning til trods for, at nogle af årets arrangementer har givet underskud, men nogle har også præsteret et overskud.
Valg til bestyrelse
På valg til bestyrelsen var Poul Hjul Andersen, Bjarne Nielsen og Hanne Monrad. Alle blev genvalgt.
Under eventuelt blev de forskellige arrangementer diskuteret, og alle var enige om, at koret Himmerlyd var en positiv tilgang til foreningen. Koret har, siden det blev etableret i august 2022, haft stor succes med mange medlemmer og mange velbesøgte koncerter i hele Himmerland. Sidst var det i rosenparken i juni.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!