Nordjysk EU kandidat kommer fra Vesthimmerland

Jakob Vium Dyrman - ny EU kandidat.

Venstre i Region Nordjylland har valgt, lektor og byrådsmedlem, Jakob Vium Dyrman som kandidat til Europa-Parlamentsvalget i 2024.

Der var kampvalg på et opstillingsmødet tirsdag 23. august i Aabybro, hvor Jakob Vium Dyrman fik afstemningen 65 stemmer mod Niels H. Bünemanns 25 stemmer.

Jakob Vium Dyrman:

>>Det kan ikke beskrives hvor glad, stolt og taknemmelig, jeg er for at få lov til at repræsenteret Venstre og Nordjylland ved det kommende europaparlamentsvalg. Jeg vil gerne rette en særlig tak til mine støtter og til min modkandidat Niels H. Bünemann, for en god kamp.<<

Ole B. Sørensen, Formand for Venstre i Region Nordjylland:

>>Jeg ønsker Jakob stort tillykke med valget, og glæder mig samtidig over den markante opbakning. Det tegner godt for det videre forløb. Nu gælder det om at kigge fremad til juni i 2024,således Jakob bliver kendt som hele Nordjyllands EP-kandidat.<<

Fakta:

Jakob Vium Dyrman er 50 år og underviser til daglig på Vesthimmerlands Gymnasium og HF i historie, samfundsfag og naturgeografi. Jakob er gift med sygeplejerske Stine Dyrman, bor i Aars og har to børn på 16 og 18.

Derudover er Jakob Vium Dyrman medlem af byrådet i Vesthimmerlands kommune, hvor han blandt andet sidder i Beskæftigelsesudvalget og Kultur og Fritidsudvalget. Derudover er han Formand for Klimaudvalget.

Ved seneste valg fik nuværende formand for Folketinget, Søren Gade, over 200.000 personlige stemmer – går bare 20-25 pct. af dem til Jakob Vium Dyrman, kommer han i EU parlamentet.

Europa-Parlamentsvalget bliver afholdt i medlemsstaterne mellem 6. – 9. juni 2024. Den præcise dato for valget i Danmark er endnu ikke meldt ud.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!