Kunst og musik i Aalestrup som på Mont Martre

På lørdag vil der igen være kunst og musik på torvet i Aalestrup i bedste Montmartre stil.

AALESTRUP: Galleri Aalestrup og Aalestrup Handel & Erhverv inviterer igen til sensommerfest på Store Torv. Det sker på lørdag, 26. august.
Et lignende arrangement er blevet gennemført flere år i træk – altid en lørdag sidst i august, og det har hver gang været en stor succes, for såvel kunstnere og udstillere på torvet, og for dem, der havde valgt at tilbringe en lørdag med gode oplevelser, kunst og musik, og lidt godt at spise.
I Aalestrup er der en række kunstnere, og mange af dem har tilknytning til galleriet på Store Torv. De er meget aktive og vil gerne vise, hvor stort et spekter, der er med kunst i Aalestrup.
Som tidligere år vil man på lørdag prøve at skabe en rigtig pariserstemning med temaet ”Mont Martre” i Aalestrup.

-Vi har bl. a. inviteret malere fra hele landet til at deltage, men andre kunstnere er også meget velkomne til at være med. Selvfølgelig har vi også et stort ønske om, at de lokale kunstnere fra byen og omegnen støtter op om arrangementet, siger formanden for Galleri Aalestrup, John Eriksen.
Sensommerfesten er en god anledning til at vise sine kunstværker frem og samtidig få en hyggelig dag sammen med ligesindede.
Mange af de kunstnere som er tilknyttet galleriet i Aalestrup, tager ofte rundt i landet for at blive inspireret. Nu er det så Galleri Aalestrup, der inviterer til ”Mont Martre”, så andre kan blive inspireret og se, hvad man kan i Aalestrup.
Der vil blive opstillet nogle pavilloner på torvet, hvor malere og andre forskellige kunstnere vil udøve deres kunst.
Der vil på flere stande kunne opleves arbejdende kunstnere, som man ser i den parisiske bydel Montmartre. Her møder kunstnere fra hele verden op og laver et fantastisk farverigt og folkeligt skue. Samtidig er Galleri Aalestrup åbent hele dagen. Her er der også en flot udstilling.

-Vi håber mange vil lægge vejen forbi og få en snak med de forskellige kunstnere, og måske blive inspireret til at gå i gang og prøve at arbejde med en eller anden form for kunst. siger John Eriksen.
Galleri Aalestrup har gennem sine 14 år haft udstilling fra mange og meget forskellige kunstnere i hele landet, og er efterhånden blevet kendt i kunstnerkredse.
Musik til kunsten
Dagen byder også på musik. Den lokale duo “Jette og Heine” fra Simested vil sørge for en hyggelig stemning med dejlig musik og populære melodier.
Sommerfesten byder i øvrigt på gratis kaffe og rundstykker, sponseret af Aalestrup Handel & Erhverv, til de morgenfriske, og ved frokosttid vil galleriet sørge for varme grillpølser, ligesom der bliver mulighed for at indtage en kop kaffe med brød – begge dele til billige penge.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!