Mange udfordringer i brugsen i Aalestrup

Butiksråd og ledelse i SuperBrugsen i Aalestrup. Fra venstre Poul Monrad, Anette Andersen, Steen Timm, Jette Sørensen, Anders Liltorp, Maria Juul-Nyholm, Keld Sørensen, Renè Bendtsen og Vagn Kramer.

SuperBrugsen har holdt årsmøde på realskolen 

AALESTRUP: 1. april fik SuperBrugsen i Aalestrup ny uddeler og kun  14 dage senere fik uddeler Steen Timm sin første store udfordring.

Årsmødet var planlagt til torsdag, 13. april og blev holdt i kantinen på Aalestrup Realskole. 40 medlemmer var mødt for at høre nyt fra den lokale ”brugs”.

Formanden  for butiksrådet, Anders Liltorp, betegnede året som turbulent og udfordrende og nævnte krigen i Ukraine, inflation, stigende priser på varer og transport – og energipriser, der er helt stukket af.

– Det har vi også mærket i SuperBrugsen. Kundegrundlaget har været stabilt, men folk køber de billigere varer og generelt mindre. Heldigvis ser det ud til at inflationen er toppet, og vi ser, at priserne stabiliserer sig. Nogle priser falder til et mere fornuftigt leje, sagde Anders Liltorp.

Formanden nævnte, at konkurrencen er hård på dagligvarer. Derfor skal SuperBrugsen hele tiden være skarp på priserne og have gode tilbud, for at være med. Vi har en dejlig butik med et fantastisk personale, som hver dag yder en super service med et smil på læben, sagde han.

Mod lysere tider
Bestyrelsen måtte også ud at finde en ny uddeler, da Steffen Michelsen fandt et nyt job, tæt på, hvor han og familien bor. Steffen Michelsen ydede en god indsats for butikken i en svær tid.

– Vi var så heldige at finde en dygtig og kompetent afløser i Steen Timm. Han har mange års erfaring i branchen, bl. a. 16 år i Coop. Han er allerede begyndt og vi håber, at alle vil tage godt imod ham og at det giver lidt stabilitet på pladsen i de kommende år. 

Vi håber også, at vi ser frem mod lysere tider, og at kunderne fortsat bakker op om vores butik. Vi vil være bedst på kvalitet, gode priser,  service og støtter op om vores dygtige slagter- og delikatesseafdeling, som sørger for lækkerier året rundt, sluttede Anders Liltorp.

Steen Timm, der begyndte som uddeler i Aalestrup 1. april, fortalte  lidt om sig selv og om de visioner han har for SuperBrugsen i Aalestrup.

– Jeg er landet godt i butikken, lige op til påske, hvor vi havde nogle gode dage med åbning alle påskedage. Jeg glæder mig til at møde kunderne og til samarbejdet med personalet, som har taget godt imod mig. Og dejligt, at Per Mortensen hjælper i den første måned.

Personalet og jeg skal sammen på en rejse for at se om vi ikke kan få mere omsætning i SuperBrugsen. Vi vil, sammen med bestyrelsen, lave aktiviteter i butikken, f. eks. smagsdage m.m.

Der sker mange ting i samfundet, som gør at folk vælger at handle anderledes, end de gjorde før Corona. I Coop prøver vi at tilpasse os, de ønsker som kunderne har. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at tilfredsstille jeres ønsker, så er der noget, så kom og sig det til mig,  sluttede Steen Timm. 

Der blev ikke oplyst så meget omkring SuperBrugsens regnskab. Men det blev nævnt, at man har beholdt kundegrundlaget, og at der har været et lille faldt i omsætningen.

– Men det har jo været sådan alle steder, sagde Anders Liltorp.

Butiksrådet
Anders Liltorp, Anette Andersen og Jeppe Korreborg var på valg til Butiksrådet.

De to første blev genvalgt, men Jeppe Korreborg ønskede ikke at fortsætte. I stedet blev Vagn Kramer valgt. De øvrige i Butiksrådet er Maria Nyholm, Poul Monrad, Keld Sørensen og Jette Sørensen, der er personalerepræsentant.

Aftenen sluttede med smagning af øl fra Thisted Bryghus, som souschef i SuperBrugsen, Renè Bendtsen præsenterede.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!