Historier om kærlighed fortælles i Aalestrup

Marlena Porat fortæller om kærlighed i alle afskygninger hos Aktive Kvinder i Aalestrup.

Foreningen Aktive Kvinder besøg af Marlena Porat 

AALESTRUP: Tirsdag, 25. april vil Marlena Porat fortælle fem vidt forskellige historier om kærlighed i foreningen Aktive Kvinder i Aalestrup. Både om den løsslupne, den familiære, den farlige, den forsonlige og den livslange. 

Marlena Porat bor i Hjortshøj ved Aarhus, og har en baggrund som teatersportsspiller, dukkespiller og dramalærer. Nu arbejder hun som flyvende oplevelsesmedarbejder på alle 50 plejehjem i Aarhus Kommune. Hun skaber oplevelser gennem fortælling, sang, samtale, samvær og nærvær. Hendes fortællinger sætter aftryk i hoved og hjerte.

– Det meste af mit liv har været fuld af teater. Og så, ved en tilfældighed, sådan lige pludselig, foran en flok beboere på et plejehjem, blev jeg grebet af fortællingens magi.

Så længe jeg kan huske, har mit hoved været fuld af historier, der gerne ville ud. Som barn fortalte jeg troldehistorier, som jeg selv fandt på. Derudover kunne jeg bruge timer på at lave forestillinger på mit lille dukketeater af træ, på at skabe historierne og finde på de forskellige teaterfigurers stemmer. Senere begyndte jeg at gå til drama, spille teaterstykker og lave revyer for et publikum.

Sidste år blev Marlena Porat formand for fortællere i Østjylland. Hun håber, at kunne medvirke til,  at fortælle-stunder breder sig ud i hver en afkrog af landet.

– For livet har vist mig, at fortællinger skaber fællesskab og nærvær, genkendelse og glæde, følelser og tanker, og er limen til sammenhæng i ethvert nu, slutter Malena Porat, som glæder sig til at komme til Aalestrup og fortælle om at være flyvende oplevelsesmedarbejder i Aarhus Kommune og historier om kærlighed.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!