Baby-Bongo på Aalestrup Skole

Viceskoleinspektør Brian Svendsen sang og legede med de små fra dagplejen ved besøget på Aalestrup Skole.

Dagplejere besøgte Aalestrup Skole

AALESTRUP: Fredag, 14. april drog dagplejerne fra Aalestrup på tur til Aalestrup Skole.
Det er ikke nyt at dagplejen besøger skolen, men denne gang skulle børnene være med til Baby-Bongo.

Tanken opstod i forbindelse med vores samarbejde i Kulturugen, siger dagplejeleder Jill Kaa Dyrlund, men der var så mange gode arrangementer, så vi lavede en aftale med skolen om, at udskyde arrangementet lidt.
Det var viceskoleleder Brian Svendsen, der lavede Baby-Bongo med dagplejens børn, og der var både leg med tørklæder, rasle æg og balloner.

Sang og musik med børn er helt fundamentalt, og det er så vigtigt, at vi husker at synge sammen, også selv om man måske tænker, at man ikke er født med den største og flotteste sangstemme, siger Brian Svendsen. Han er også musiklærer på Aalestrup Skole.
Sang skaber nærvær og fællesskaber. Sang udvikler børnenes indlæringsevne og arbejdshukommelse. Sang er rart og en god måde at være sammen på, og det gælder for både store og små.
Dagens musiklege sluttede med saftevand og ostehapser til de yngste, og rundstykker til de ældste.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!