Ny støtteforening for pavillonen i Aalestrup

Pavillonen i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup har været drevet med skiftende forpagtere. Nu skal der dannes en støtteforening for pavillonen, så der kan arbejdes med udvikling af stedet.

AALESTRUP: Rosenparkens Pavillon i Aalestrup har været igennem nogle år med skiftende forpagtere og en usikker fremtid. Det tager bestyrelsen for Den jyske Rosenpark hånd om nu.
På generalforsamlingen tirsdag, 2. maj fremlægges et forslag om dannelse af en støtteforening med private medlemmer som på den måde får et tilhørsforhold til pavillonen og dermed en øget interesse i at bruge lokalerne til sammenkomster og andre arrangementer.
Bestyrelsen ønsker at samle de borgere som positivt har tilkendegivet deres støtte til bevarelse af pavillonen. Det skal ske i en forening, som med indtægter fra medlemskontingent, kan arbejde for bevarelse og fortsat udvikling af pavillonen og området omkring den.
Det er tanken at gøre bygningen, der blev genopført i 1988 efter en brand, til hele byens pavillon som kan lejes for en pris, der matcer områdets forsamlings- og kulturhuse. I bestyrelsen er man overbevist om, at der kan pustes nyt liv og økonomi i pavillonen, der oprindelig blev opført i 1928.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Kommentar
  • Det var værd at kontakte den tidligere, mangeårige forpagter, fru Lene Christensen, der desværre blev opsagt af bestyrelsen, for at få stabilitet om driften igen – hvis hun vil.

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!