Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Gartner Jette Jensen trimmer roserne hver dag.

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

AALESTRUP: Roserne og alle de andre hundredevis af blomster i Den jydske Rosenpark i Aalestrup står i fuldt flor. 

Gartner Jette Jensens største problem er vand til både planterne og hende selv.
Med 25 grader i skyggen bliver det hurtigt 40 grader i solen.

– Nogle af rosernes blomster visner lige så stille ved den temperatur. Der er automatisk vanding om aftenen og natten for at undgå fordampning, men når det bliver så varmt, er det hårdt for dem.
Jeg skal også tænke på at komme ind i skyggen og få noget vand ret jævnligt, siger Jette Jensen, der dagligt trimmer planterne, så de står så flot som muligt for parkens gæster.
Dem har hun set en del af i år, og forventer at der kommer mange flere.

– Vi er jo først lige kommet rigtig ind i sommeren og ferieperioden, og vi har jo begge typer natur. Både parken og det mere vilde, siger Jette Jensen.

At rosenparken er en oplevelse for alle sanser fik man bevis for forleden da en dejlig mild duft af kanel bredte sig blandt roserne.

– Jeg ved ikke, hvilken blomst det er, men det er rigtigt, at der dufter af kanel, og duften skifter flere gange i løbet af en dag. Det er altsammen med til at give en god oplevelse, siger Jette Jensen.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!