Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Jonas Hjort.

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

MØLDRUP: Der lægges op til en uge med mange aktiviteter, når Revlingsfesten i Møldrup i år markerer sit 50 års jubilæum. Det sker fra søndag, 24. juli til og med lørdag, 30. juli.

Formanden for Revlingekomiteen, Jonas Hjort Nielsen, Møldrup, tror at mange efter et par år med Corona-restriktioner glæder sig til igen at kunne mødes i ølteltet på festpladsen, eller til fodbold, kroket eller en cykeltur i festugen.

Programmet for ugen er righoldigt og varieret, men der holdes fast i meget af det som kendes fra tidligere års Revlingefester.

Der lægges ud med et stort Revlinge bankospil søndag, 24. juli i Møldrup Hallen. Det foregår lige efter middag og der spilles om flotte gevinster. Spillet samler mange fra nær og fjern, og der er gevinster på højkant til en samlet værdi af 25.000 kr. Møldrup Tostrup Idrætsforening er praktisk arrangør af spillet.

I dagene efter er der gade- og familiefodbold, herunder en opvisningskamp med lokale hold. Der bliver kroket- og krolfturnering, cykelløb, petanque-turnering, beachvolley, guldgravning for børn, bilorienteringsløb, hygge med grillmad på Torvet i Jernbanegade, musik af Det Ganske Grimme Band, traktortræk og efterfølgende diskofest. Det er aktiviteter som giver mange  muligheder for at mødes med folk fra byen eller tidligere Møldrup-borgere, som  kommer hjem i anledning af Revlingefesten.

Mørkedaleløbet
Lørdag, 30. juli er der et tæt program med bl. a. gennemførelse af det velkendte Mørkedaleløb. Der arrangeres desuden kaffebord i Jernbanegade, der bliver tombola på Torvet, Revlinge-ølvognen åbner, der arrangeres hestevognskørsel af rideklubben “Birken” i Skringstrup, og der kommer motorcykler fra MC Bethesda i Roum. Desuden arrangeres havetraktortræk på festpladsen, opvisning med brandbiler og udstyr af det lokale brandmandskab, ansigtsmaling for børnene, Revlingefest i hallen med trylleri, kåring af “Årets Borger”, fællesspisning og Revlingebal.

Revlingekomiteen og en stor flok af frivillige har lagt et stort arbejde i forberedelserne, og er klar i hele ugen.

En af de største aktiviteter bliver traktortræk fredag eftermiddag og aften på  trækbanen i Møldrup. Det er et arrangement som byen og Revlingefesten er blevet kendt for, og Jonas Hjort Nielsen siger, at man ikke bliver forbavset, hvis der kommer omkring 3000 som vil kigge på – eller mere end det dobbelte af indbyggerantallet i Møldrup. Der er gode forhold for deltagerne i traktortræk, og på Møldrup-egnen findes nogle af de bedste traktortræk-teams i Danmark, som andre gerne vil dyste mod.

Efter traktortræk-konkurrencen bliver der diskotek i ølteltet, hvor der kan festes  til langt ud på natten. Traktortræk-arrangementet anses i øvrigt som det økonomisk mest indbringende ved Revlingefesten og medvirker til, at der bagefter kan uddeles et pænt overskud til understøttelse af foreningslivet i Møldrup.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!