Kringlefest i Ulbjerg gav et flot overskud

Arm i arm i revyen til årets Kringlefest i Ulbjerg, og borgerne gik også arm i arm i overført betydning for at gøre festen til det samlingspunkt, den altid har været. Det gav et overskud på over 35.000 kr. Foto: Maria Johansen.

ULBJERG: To års Corona-nedlukning lagde ikke en dæmper på festglæden i Ulbjerg og det medførte, at Kringlefesten leverede et fremragende overskud i 2022.

Der var helt og aldeles fremragende stemning tilbage i juni, god opbakning, og et fantastisk humør i løbet af hele byfestugen.

På det afsluttende regnskabsmøde var alle byens borgere og hjælpende foreninger budt til fordeling af et eventuelt overskud.

Og der var i sandhed overskud – helt nøjagtigt 34.543 kr. – eller mere end det dobbelte sammenlignet med 2019.

Arbejdsgruppen bag Kringlefesten er ovenud tilfreds med resultatet og glæder sig til at komme i gang med næste års planlægning.

Alle foreninger i Ulbjerg hjælper til med gennemførelse af byfesten, men kun fire foreninger kan søge del i overskuddet. Det er Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Skytteforening og spejderne.

Byfesten i Ulbjerg er momsfritaget og derfor skal hele overskuddet uddeles til støtte af ungdomsarbejde.

– Hele byen hjælper til, og det er flot, at en lille by med  omkring 500 indbyggere kan tilbyde en hel uges byfest. Det kan kun lade sig gøre takket være alle de frivillige, som hjælper til og bakker op,  siger Maria Johansen.

På regnskabsmødet blev der valgt ny arbejdsgruppe. I gruppen nu sidder Karsten Jørgensen, Jane Flensborg og Niels Højer og Maria Johansen. Jesper Knudsen, som har været i arbejdsgruppen siden 2006, ønskede ikke genvalg. Han fik en klapsalve og en stor tak fra forsamlingen for  mangeårigt arbejde for byfesten.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!