Julemesse i Aalestrup er igen blevet aflyst

Men Aalestrup Handel & Erhverv satser på Halloween

AALESTRUP: De seneste to år har der ikke været julemesse i Aalestrup Idrætscenter på grund af Corona-restriktioner.

Aalestrup Handel & Erhverv har ellers i en årrække haft stor succes med en julemesse i den sidste halvdel af november. Med messen er julen i Aalestrup startet for det har også været denne dag guirlander med lys i gaderne er tændt og hvor det høje juletræ på Store Torv er blevet tændt – alt sammen under stor bevågenhed fra byens borgere, og ikke mindst mange børn som har været begejstret over det strålende syn.

Bestyrelsen i Aalestrup Handel & Erhverv har i den seneste tid talt med nogle af de medlemmer, der plejer at have en stand på den årlige julemesse og har fået en fornemmelse af, at det i år vil være svært at få gennemført messen, som foreningen ellers har tradition for.

– Mange butikker er udfordret på mange måder i øjeblikket. Der er ikke så meget overskud til også at tænke på deltagelse på messen, som kræver et stort arbejde for butiksindehaverne. Vi har derfor besluttet, at der heller ikke i år bliver en julemesse i Aalestrup Idrætscenter, men vi håber at der til næste år vil være opbakning til at genoplive den gode tradition, siger formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen.

Sidste år blev julemessen aflyst kort før den skulle have været afviklet. Corona kom igen som et forstyrrende element for mange arrangementer, og flere af de tilmeldte foreninger og butikker begyndte at melde fra.

Dog blev arrangementet på Store Torv gennemført. Far og søn, Bjørn og Johnny Hansen optrådte på scenen. Formanden for foreningen ”Carpe Diem”, Poul Erik Jensen, Aalestrup, holdt den traditionelle juletale inden det store juletræ blev tændt. Og ikke mindst var der officiel tænding af det nye store lysnet på torvet, som umiddelbart op til dagen var blevet opsat.

– Det var et rigtig godt arrangement med mange mennesker, siger formanden – og hvis det er muligt, vil vi gentage et sådant arrangement igen i år. Men lige nu er der mange ting, der skal falde på plads inden vi tør melde ud med et program!

Bestyrelsen for Aalestrup Handel & Erhverv arbejder lige nu på at få et arrangement med Halloween på plads.

Den aften plejer at være en succes med mange mennesker i byen og ikke mindst mange børn som klæder sig ud og deltager i konkurrencer og sjove og uhyggelige aktiviteter, som det hører sig til en Halloween-aften.

I dagene forinden har børn haft travlt med at lave græskarlygter, som placeres rundt om i byen med lys. Det er et flot syn med alle de mange lysende hoveder.Halloween er foreløbig planlagt til fredag, 28. oktober.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!