Julen er slut i Aalestrup

Lørdag, 6.januar blev guirlander og juletræ fjernet fra byens gader af medlemmer af Lions Club Aalestrup.

AALESTRUP: Lørdag eftermiddag sluttede julen i Aalestrup. Medlemmer af Lions Club var mødt op i det flotte, men meget kolde vejr, for nu var det tid til at tage julebelysningen i gaderne ned.
Såvel juletræet, lysnettet på Store Torv, og guirlanderne i byens gader, har lyst op og pyntet siden midten af november. Lysene blev tændt i forbindelse med et julearrangement på torvet, hvor mange borgere var mødt op for at være med til at starte julen i Aalestrup.
Lions Clubs medlemmer, der står for vedligehold, opsætning og nedtagning af julebelysningen, var mødt talstærkt op for at få det hele fjernet og lagt på lager i et lille års tid.
PÅ grund af frost og sne, havde Lions folkene besluttet, at det kun var guirlanderne, der blev taget ned denne lørdag. De store master bliver taget ned på et senere tidspunkt, når frosten igen er af jorden og sneen er væk.
Juleudsmykningen i Aalestrup bliver stadig betegnet som Himmerlands flotteste, selv om andre prøver at gøre mere opmærksom på sig selv med skæve og omvendte træer med mere. Men guirlanderne i Aalestrup og den store lysende himmel på torvet er et flot syn, når vintermørket sænker sig.
Der har været kritik af, at lysene i Aalestrup bliver tændt for sent, mest i december, hvor det blev tidligt mørkt. Gaderne har sidst på eftermiddagen været meget mørke, indtil der blev trykket på kontakten og lyset igen strålede ud over byen.
Tidligere har det også været en udfordring med vintervejr når guirlanderne skulle tages ned, som det også er i år.
Men i år kunne mandskabet glæde sig over det flotte solskinsvejr, dog med den bidende frost i næsen, men alle tog det med godt humør og som altid blev arbejdet afsluttet med en kop varm kaffe i Galleri Aalestrup.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!