Brandmand i Aalestrup hædret for god indsats

"Årets Brandmand" i Aalestrup, Dennis Pedersen sammen med "Brandøksen"s bestyrelse Emil Langgaard, Rolf Gamborg og formanden Simon Bleser Jensen.

AALESTRUP: Lørdag var der traditionen tro nytårssamling på Falck-stationen i Aalestrup.
Det er den dag nuværende og tidligere brandmænd ser frem til et par hyggelige timer, og hvor brandstationslederen giver information om aktiviteterne i det forløbne år. Desuden skal der ved arrangementet kåres en kollega, som hædres med titlen ”Årets Brandmand”.
Det er kollegerne i ”Brandøksen”, som er en klub for aktive brandmænd på stationen, der indstiller og vælger den person, som de mener fortjener at blive hædret for en særlig god og uselvisk indsats gennem året.
Formanden for ”Brandøksen”, Simon Bleser Jensen, overrakte plaketten med alle de tidligere modtagers navne til Dennis Pedersen. Desuden fik han et diplom som bevis på hæderen. Plaketten er kun til låns i et år. I 2025 går den videre til næste modtager.
Kollegerne havde indstillet Dennis Pedersen med følgende motivation, som formanden læste op:

– Du er en god kammerat. Du har et flot fremmøde og er altid hurtigt fremme og tager gerne vagter også på andre stationer. Du kører gerne biler ud og lukker garagen, selvom du ikke er blevet kaldt. Du er altid hjælpsom ved arrangementer. Du er altid behjælpelig med brandvagter og vedligeholdelsesdage på stationen, uanset opgavens art og omfang, som vi alle har gavn af. Du har påtaget dig opgaven med Facebooksiden.
Vi ser frem til endnu et år med dig som brandkollega, sluttede Simon Bleser Jensen.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!